Om oss

MMK bygg AB startades i februari 2017 av Ilona och Mariusz. Vi är ett familjeföretag som befinner sig i Vaggeryds kommun.

Vårt motto är att det aldrig finns opassande jobb för oss, därför jobbar vi både mot privatpersoner och företag. Vi utför nybyggnationer, om- och tillbyggnationer samt sätter kakel och klinkers. Dessutom har vi goda samarbetspartners inom grävning, VVS och el. Detta innebär att vi kan erbjuda en helhetslösning för dig som kund. I vårt företag jobbar upp till 10 personer som har goda kompetenser inom flera områden när det gäller bygg och renovering.

Företagsägare- Mariusz jobbar som både chef och arbetsledare. Andra företagsägaren- Ilona jobbar framförallt med ekonomi och administration. Hennes huvuduppgift är att ansvara för kundkontakter. Hon hjälper och råder alla våra kära kunder. Bästa service ligger oss varmt om hjärtat och ni kan kontakta oss för en dialog om hur vi kan vara till hjälp. Professionella byggtjänster är ingen självklarhet för alla byggföretag men hos oss är det högsta prioritering. 

Välkommen att kontakta oss för en första kontakt!

Exempel på tjänster som vi erbjuder

Snickeri

Snickeri

Nybyggnation
Tillbyggnad
Köksrenovering
Fasadrenovering
Tilläggsisolering
Panelbyte
Byte av fönster/dörrar
Golvläggning
Soldäck / trädäck
Bryggor

Murning och betongarbete

Murning och betongarbete

Murning
Putsning
Gjutning 

Våtrum

Våtrum

Badrumsrenovering
Tvättstugerenovering
Köksrenovering
Bastu

Måleri

Måleri

Fasadmålning
Plåttakmålning
Fönstermålning
Dörrmålning
Inomhusmålning
Tapetsering

Tak

Tak

Tegel & betongtakpannor
Plåttak
Papptak
Snöskottning
Taktvättning

Övrigt

Övrigt

Grusgångar
Gårdsplan
Marketen och plattläggning
Dränering